Щасливого Велодня!

 

3 коментарі до “Щасливого Велодня!

  1. Вітаю з ІІ місцем! Хлопці трималися молодцями! Думаю, якби трималися ближче до внутрішнього кола траси, то могли б обійти і лідера. Ведучому перегонів – ганьба! Він навіть не знає на чому хлопці їхали: “… на вот єтой вот штукє…”. Ганьба одним словом! 🙂

  2. Щодо велодня: це чудово, коли така велика кількість велосипедистів збирається для спільного проїзду вулицями міста. Це хороший і наглядний приклад для інших. Але велосипедист – це не один день на рік, на свято…на велодень. Велосипедист – це спосіб життя! Це щоденні поїздки на роботу, у справах, походи на великі і невеликі відстані, як групами так і самотужки. Не тому, що це зараз модно, чи на бензин не вистачає, а тому, що тобі просто подобається… Для когось це свято, що відбувається раз на рік, а для когось звичайні будні.

  3. Це тільки попередні матерали. Буде більш детальний звіт. Организатори просто самі любителі виключно МТБ, тому все робили під них. Дитяча гонка взагалі була під питанням, а трасу показали за 3 хвилини до старту, тому відповідні приготування та інструктаж проводити було просто ніколи.

Коментарі закриті.