Гість на веломобілі

Сьгодні приїхав до мене у гості ще один конструктор веломобіля з Нетішина. Звуть Олександр , він веде гуртки Юного техніка в учнів шкіл приїхав на дуже цікавому апараті , у всякому випадку їхати мені сподобалось, проте переднє керування мені здалося незвичним – я ж то їздив лише на заднєкерованому!  Вперше я побачив як нестандартний велосипед роблять із стандартних вузлів.

Фото1415[1]

Зверніть увагу на консольні кріплення передніх коліс – тонкі осі , а колесо тримається за рахунок підшипників у тріщоткі. На перший погляд вузол слабкий але апарат без підвіски їздить більше двох років!

Вага близько 18кг , дуже легко їде , маневрений , зручно сідати але положення сидяче. Довжина до центру каретки 1600 а ширина 930мм.  Єдине що трохи ріже око то це дуже саморобний вигляд але кататись по рівному дуже приємно.

Фото1415[1]

Фото1416[1] Фото1417[1]

2 коментарі до “Гість на веломобілі

  1. Чудово, що ви знаходите однодумців! 10 років тому, коли я створив першй сайт по темі HPV, то я міг лише мріяти про те, що наш клуб дійсно буде розвиватись. Тоді це здавалось неможливим.

  2. Цікава конструкція трайку — з першого погляду стає зрозуміло, що конструктор придумував та створював усе самотужки, без копіювання інших розробок. Я був би радий познайомитися та поспілкуватися з Олександром, а також із Вами, Сергій. Сподіваюсь, колись буде така нагода.
    А стосовно “дуже саморобного вигляду” – мені здається, що причина тут не у самій конструкції, а у фарбуванні трайка сірою фарбою. Я упевнений, що одним лише перефарбуванням (краще з використанням двох або трьох кольорів) можна надати цьому трайку дуже приємний вигляд.

Коментарі закриті.