Фестиваль OldCarLand

На весняному OldCarLand буде більш ніж 900 одиниць технікі та більш 40 000 відвідувачів. Серед експонатів – багато легковиків,  автобусів,  вантажівок, а також унікальна колекція мотоциклів Harley Davidson. У програмі свята – парад-пролог по місту, презентації колекцій, дефіле старовинних авто, з`їзд авто та мотто фан-клубів, проведення змагань «Кращий Механік», офіційні змагання з тюнінгу та авто звуку, змагання на дитячих педальних автомобілях на Кубок департаменту транспортної інфраструктури КМДА, конкурс на знання ПДР на Кубок КП «Київпастранс».

Вперше ми робимо майданчик Autocity, де можливо ознайомиться з новинками сезону від ведучих автомобільних операторів ринку, тест-драйві, та багато інших активності.

Святкову атмосферу створіть виступи музичних гуртів та виконавців, працюватимуть кафе, та ресторани, а також  крамниці різноманітних сувенірів та виробів handmade.

 

Цей фестиваль – гарна можливість для популяризації HPV. Сергій Петренко вже подав заявку на участь.

7 коментарів до “Фестиваль OldCarLand

  1. доброго времени суток всем! я уже зарегистрировался на фестиваль . есть желающие составить компанию? если нас будет несколько человек, то нам обеещали отдельную экспозицию

  2. Фестиваль проходитиме у Києві, тому я теж постараюсь прийняти участь. Але для цього мені ще треба буде перекрасити мій “Світанок”, бо після декількох зборок/розборок та транспортування його у розібраному стані, лігерад має багато подряпин…

  3. Я тоже зарегистрировался. Постараюсь вывезти все три свои техники: квад, лигерад и уже почти законченный трайк (надеюсь успею до того времени покрасить).

  4. Зареєструвався у якості учасника фестивалю. Хочу представити свій лігерад “Світанок”, та ще одну конструкцію, якщо встигну її доробити – складний класичний велосипед, у якому використана ідея складання та деякі частини рами від велосипеда “Еврика-2”, що випускався на Львівському велосипедному заводі у 80-ті роки минулого століття.

  5. Зарееструвався та буду на ньому з двома єлектровелосипедами Ретро (стилізація на базі Ардіс Верона), та Hunter – повнопривідній єлектровелосипед-всюдихід.

  6. по “техническим” (и не только) причинам не смогу принять участия… жаль, кипишь поднял. а сам не смог…

Коментарі закриті.