Я повертаюсь!

DSCF3299

Доброго дня всім шанувальникам HPV. Я маю потребу поділитись із вами роздумами про своє життя і планами на майбутнє, адже так сталося, що я став публічною людиною, і дехто вважає мене навіть духовним лідером клубу.

Перш за все я хочу розказати про свою ситуацію в родині.  Розлучення не має відношення до моєї пристрасті до HPV. Причини зовсім інші. Тому не варто думати, що всі ентузіасти і винахідники приречені на нещасливе сімейне життя. Насправді причини в банальній відсутності досвіду, необхідних простих знань, які можна було легко поповнити, читаючи популярну літературу по сімейній психології.  Якби стояв вибір між HPV та збереженням сім’ї, то я без вагань вибрав би останнє. Але такого вибору у мене просто не було.   Протягом 5-ти місяців моєї фактичної відсутності на клубному сайті я продовжував працювати, виконуючи замовлення по виготовленню сидінь для лігерадів.  На мій подив та моє щастя, виявилось, що моя справа потрібна людям.

Я мав намір все покинути, проте бачу, що це було б просто не раціонально. Звісно, що ніяке захоплення не замінить родинного затишку, проте я бачу великий потенціал HPV транспорту як для конкретних людей, так і для суспільства в цілому.  Про це своє бачення я напишу пізніше в окремій публікації.

Зараз же хочу підкреслити основні пункти:

1 – я не збираюсь полишати справу свого життя – розробку та вдосконалення, популяризацію і розповсюдження вело транспорту.

2 – планую і надалі займатись виробництвом вело техніки та деталей до неї, розробляти нові моделі, виконувати замовлення. При цьому замовники з України мають перевагу. Щоб не мішати бізнес і клуб для магазину буде створено окремий сайт.

3 – повертаюсь до активної участі в житті HPV спільноти. Я знову з вами! Маю намір відновити досліди, писати статті та аналізи, приймати участь  у велосипедних заходах та змаганнях, знімати і публікувати відео.

Дуже дякую Ігорю Галаніну за підтримку клубного сайту. Також дуже вдячний всім хто підтримував мене!

11 коментарів до “Я повертаюсь!

  1. Я бажаю міцних нервів та продовжувати те що робите!
    Сама Вам я дякую те що я після багатьох років мрій зміг втілити свої мрії і ніхто крім Вас не займається популярізацією HPV так пристрастно як Ви!

    Чекаю нових серійних “Скотч-Мобіль”ів

  2. Всім, доброго дня. Як читач сайту, (сподіваюсь, не виженете 🙂 ) визнаю, дуже вас, Олексію, не вистачало. Радий вашим планам, чекаю ваших розповідей. Особисто мені приємно читати опис ваших подорожей, писано легко, читаю із задоволенням. Це краща (знов на мою думку) реклама вашим винахідам.

  3. Дуже, дуже приємно бачити напис “Я повертаюсь!” поруч з твоїм фото. З поверненням, Олексію!!! Бажаю тобі нових творчих успіхів, багато сил, часу та коштів для реалізації нових ідей та проектів!

  4. Рад за тебя. Рад что ты возвращаешься к жизни. В конце концов все будет ХОРОШО. А если еще не ХОРОШО, значит это еще не КОНЕЦ. Восточная мудрость. 🙂

  5. Вітаю з поверненням у веломобільно-рекумбертову реальність, Нео!

  6. Я надзвичайно и щиро радий, моя діяльність знайшла таку підтримку. Чесно кажучи, 9 років тому я міг тільки мріяти про існування клубу, та про те, щоб у нас були клубні зустрічі та коло спілкування в Інтернеті. Тоді це завалось просто нездісненними і марними, дитячими мріями.

    Проте, як бачимо, мрії дійсно збуваюсться, якщо довго і невідступно іти до них. Думаю, що це справедливо по відношенню до всіх сфер життя.
    А труднощі дають змогу стати краще, сильніше, можливо чистіше. Щиро дякую за підтримку!

  7. “Стандартні” циклісти теж дуже раді, що ви знов, так би мовити, на людях! Цікаво було балакати з вами з вами про всі ті досліди, що ви робили недавнім часом. Маю надію, продовжимо.

    А між тим за останні місяці й абсолютний спринтерський рекорд м’язовоі швидкості побили (на Battle Mountain, всі знають хто), і годинний без обтічника. Друге зробив у середині вересня Матіас Кьоніг (Matthias Koenig) на лігераді, спеціально для нього збудованому славнозвісною нідерландською фірмою M5. За годину він проїхав 57,6 км.
    http://www.m5-ligfietsen.nl/uploads/Itemizer/popups/2110.1.png

Коментарі закриті.