“Табір велоконструкторів-2016” – день приїзду 4 серпня.

Залізничний вокзал, чекаємо прибуття потягу

Залізничний вокзал, чекаємо прибуття потягу

Ранок, 7 год. 30 хв., прибуває потяг Київ-Ковель, зустрічаємо Сергія МуравйоваУ двох чохлах унікальний флевобайк. А зустрічаємо вдвох з Ігором Моршаловим, який прибув в Ковель ще вчора. Інші речі Сергія отримуємо через відділення “Нова пошта”,так перевозити  зручніше. Пізніше зустрічаємо потяг із учасниками заходу з Вінниці – В’ячеслава і Ганну із двома лігерадами “Колумб”.

У таборі В’ячеслав займається складанням лігерадів після транспортування, а ми закінчуємо роботи по наголодженню побуту – доробили кабінку літнього душу, підключили воду до умивальника,- все працює.Традиційно, з першого дня тестуємо всю наявну велотехніку, трайки “Комфорт-02”, лігеради і вчимося їздити на флевобайку Сергія. Також знайшли час проїхатись центральними вулицями міста і в кінці дня займались підготовкою до першої подорожі до Луцька, де нам підготували цікаву програму зустрічі Асоціація велосипедистів Луцька.

Ввечорі Ігор Галанін телефоном повідомив чудову новину, незважаючи на труднощі із квитками на потяг, він вже у вагоні і їде в Ковель. Завтра зустрінемось…

Сергія зустріли в Ковелі.

Сергія зустріли в Ковелі.

Під наметом Ігоря шар соломи.

Під наметом Ігоря шар соломи.

Сергій складає флевобай.

Сергій складає флевобай.

Ярослав складає "Колумби"

В’ячеслав складає “Колумби”

Тяжко рушити з місця...

Тяжко рушити з місця…

Ой - ой - ой.

Ой – ой – ой.

Вже є прогрес.

Вже є прогрес.

Відео знімаємо, але монтаж буде пізніше.

2 коментарі до ““Табір велоконструкторів-2016” – день приїзду 4 серпня.

Коментарі закриті.