Преса про Михайла Девдеру

maister_830x380http://drgbl.net/devdera/

2 коментарі до “Преса про Михайла Девдеру

  1. Журналісти молодці! Майже все, що розповідав увійшло до статті. Особливо сподобалося, що не полінувалися, пошукали інформацію про наш HPV клуб та всесвітній рух даного різновиду велосипедної техніки. Всі назви та спеціальні терміни використано коректно!

  2. Це точно! Стаття чудова, видно що автори розібрались в темі. Це рідкість!
    В противагу можу показати недавню статтю про мене в газеті “По-українськи”. Розказував дуже багато, майже переказав всю відому мені історію HPV та свою власну історію – як дійшов до цього заняття. Але журналістка вибрала тільки “найгостріші” моменти. Правда під час самого інтерв’ю я вже чітко бачив, що вона абсолютно ігнорує технічні аспекти…
    http://gazeta.ua/articles/people-newspaper/_oleksij-ganshin-yizdit-po-produkti-skotchmobilem/691369

    Сподіваюсь, що стаття в газеті “Україна Молода” буде більш цілісною. Інтерв’ю записували одразу на два диктофони.

    Але, взагалі, що до популяризації, то потрібно якось вийти на велосипедну аудиторію. Поки що жоден велосипедний журнал чи навіть сайт не зацікавився темою. Я періодично вкидаю тему HPV на велофоруми, але позитивної реакції мало. Скептики переважають серед велосипедистів. Можливо в мене “не той” підхід… Але відстоювання і аргументування своєї позиції призводить, в кращому випадку до висновків типу “ну вам же ніхто не забороняє – от і катайтесь на “таких” велосипедах “. А в гіршому закінчується взаємними образами.

Коментарі закриті.