Ще одне ТВ відео про “Скотчмобіль”

3 коментарі до “Ще одне ТВ відео про “Скотчмобіль”

  1. Бачив учора ввечері, шкода що так мало часу виділили 🙁

  2. Поки що мы не змогли зацікавити журналсітів самою темою веломобілів. Вони цікавляться тільки “дивністю” і “незвичайністю”. Але необхідно продовжувати поширювати інформацію про них, про HPV і про історію їх заборони UCI. Якщо подивитись на те, як змінюється тон велосипедистів, при розмові про веломобілі, вже є великі зрушення (ось наприклад, досить показова дискусія: http://velokyiv.com/forum/viewtopic.php?f=115&t=160072&p=1959732#p1959732)
    Якщо продовжувати “гнути свою лінію”, в популяризації власним прикладом, рано чи пізно людям стане цікаво, що ж в цьому такого, раз ми такі вперті. Я сподіваюсь, тоді буде репортаж не про дивність і скотч, і супер швидкість в 50 км\год (їх вразило, як я спускався з гори, там дійсно було 50 і вони це знімали), а про реальні фізіичні, практичні та ергономічні переваги нашої велотехніки.

    Я вважаю, що великою перемогою стане публікація про переваги веломобіля і лігерада в якомусь велосипедному журналі. Деякі статті трапляються, проте там завжди підхід як до чогось надто дивного, щоб бути правдою. І жодної згадки про заборону лежачих.

Коментарі закриті.