Вирішив згадати і свої конструкції

На відео конструкції, зроблені в період з 2008-го по 2011-й роки. Мабуть пора вже монтувати свіжий огляд…

4 коментарі до “Вирішив згадати і свої конструкції

  1. Насправді вражає! Це ж тьма роботи! Мабуть приємно і самому переглянути цей відеоряд і не тому, що це удачі, невдачі, досвід, а тому, що це саме життя, спогади… Цікаво, яка доля усіх цих проектів, що з ними сталося? І так, безперечно, час робити новий огляд…

  2. Деякі конструкції вражають своєю оригінальністью, наприклад F 117? цікава його подальша доля і чому ви не використовували просторову раму для того ж самого стрімлайнера “Дракон”.І так само -де зараз “кобра”? ,дуже достойний апарат, цікаві особливості керування і конструкції.Для наповнення сайту оосбливо доцільно використовувати такі може не дуже вдалі але цікаві конструкції, тому що виходить так що ми навчаємося на власних помилках , а є люди які пройшли цей шлях і потрібно використовувати їх досвід (звісно якщо вони згодні їм поділитися).

  3. Детальніше про всі ці машини можна почитати в розділі “http://hpv.com.ua/category/velotech/” (велотехніка). Але терба пошукати. Там внизу сторінки є маленька стрілочка – перехід на попередні сторінки.

    Більшість з цих конструкцій робились під конкретні задачі, або для набування досвіду. При знаходженні більш вдалих рішень старі розбирались на користь нових. Кожна конструкція мала як плюси, так і недоліки, що і викликало потребу робити більш досконалі моделі.
    До просторових рам, можливо, ще повернусь, хоча їх жорсткість не завжди краща за хребові, а якщо починати робити підвіску, то виникає дуже багато технічних труднощів.

Коментарі закриті.