Одна із технологій виготовлення обтікачів

DSCN8357

Я підготував відео, в якому спробував показати елементи виготовлення обтікачів на HPV-велотехніку.                На початку фільму є фрагмент, де глядачі змагань по автоспорту на позашляховиках розглядали мій лігерад. Всім сподобалось, що у дощову погоду на такому “велосипеді” можна їхати і залишитись сухим. І дійсно, їхати в дощ навіть приємно, склоочищувач працює непогано, почуваєш себе майже як в автомобілі-кабріолеті. В ці дні у нас на заході України дощова погода, але через це свої “покатушки” скасовувати не буду.

Лігерад з обтікачами, виготовленими на основі каркасу з металопластикових труб, я експлуатую вже другий сезон і такий варіант мене влаштовує. При необхідності його можна завжди удосконалити. Така технологія має свої переваги. По-перше, сам дизайн і форму обтікача робимо такою, як нам потрібно, в процесі моделювання можна її змінювати, металопластикова труба дозволяє це робити. По-друге, каркас можна закріпити до будь-якої рами HPV-велотехніки, армірувати сіткою і основою для наклейки плівки. Плівка може бути різною: від мебельної до якісної автомобільної, або “рекламною” із нанесеним малюнком і надписами. Якщо потрібно, то плівку можна фарбувати, наносити малюнки і надписи аерографом. По-третє, невелика вага конструкції – у моєму випадку передній і задній обтікач лігерада “Комфорт-01” важить біля 4 кг. А вартість всіх матеріалів для виготовлення не перевищує 50 доларів.

Відео зробив у вигляді майстер-класу, де спробував показати етапи виготовлення обтікачів з елементами кріплення деталей. При перегляді, у разі виникнення питань пишіть, дзвоніть, буду намагатись давати відповіді.

Елементи кріплення металопластикової труби.

Елементи кріплення металопластикової труби.

Кріплення за допомогою скобок.

Кріплення за допомогою скобок.

Кріплення обтікачів до рами.

Кріплення обтікачів до рами.

Металопластиковий каркас.

Металопластиковий каркас.

Коментар до “Одна із технологій виготовлення обтікачів

Коментарі закриті.