Новорічні вітання

         Не вмію я писати красиві побажання, але і проігнорувати те, що відбулось у цьому році не зможу.

          Найбільшою велоподією в цьому році для мене став Табір Велоконструторів. Це був перший досвід проведення подібного заходу, багато організаторських рішень були випробувані вперше. Не все було без зауважень, але ми врахуємо це на наступні рази.

        Найголовніше те, що до нас приїхали позитивні люди, з багатьма ми не були знайомі особисто до цього заходу. Але, не дивлячись на це, під час заходу в нас не було конфліктів, кожен їхав з розрахунком на спілкування і катання по цікавим місцям, але чи не найголовніше – кожен знав, що може долучитись до організації заходу. Я вважаю, що саме такий формат сприяє зміцненню командного духу.

           Другою значимою подією стало прощання з російським форумом. Я, і багато хто з нас, на протязі кількох років віддавали багато сил для популяризації того ресурсу, часом жертвуючи інтересами нашого клубу. На щастя, ми знайшли в собі сили перестати соромитись того, що ми українці. Мало того, ми стали цим пишатись, що, звісна річ, визвало несумісність з більшістю (але не з усіма) користувачами російського веломобільного форуму. Зараз уже не йде мова про те, хто винен у відокремленні. Я винен у тому, що з самого початку не працював виключно для нашого сайту. Те, що було зроблено в цьому році потрібно було робити вже давно. Але, краще пізно, ніж ніколи.

      Нажаль, а може на щастя, стався і деякий розкол в нашому клубі. Тепер частина людей навряд чи може вважати себе активістами саме Українського HPV клубу. Але, у кожного своя голова і кожен відповідає перед своєю совістю. Тому нікого не засуджую, часи складні. Нехай кожен обирає той шлях, який йому підходить, головне, щоб не ображав інших.

       При цьому будь-яка людина може реєструватись на нашому сайті та клубному форумі, включаючи і користувачів форуму російського. Так що ті, хто не хоче втрачати контакти, мають таку можливість.

       З виключно позитивного: до нас приєдналися нові активні люди, за що я їм дуже вдячний. Я маю на увазі Павла Недільського, Сергія Петренка, Артура Пивовара. Також дуже приємно було особисто познайомитись з полтавчанами та львів’янами.

        Я сподіваюсь, що наш клуб буде розвиватись саме завдяки активним конструкторам, які захоплені справою та цінують спілкування з такими ж ентузіастами.

        Окремо хочу подякувати нашому адміну Ігорю Галаніну за роботу над клубним сайтом, за створення клубного форуму, за візит на Табір Велоконструкторів 2014. Дуже дякую тобі, Ігоре за твою роботу!

        Вибачайте, якщо когось забув, я буваю неуважний… Отож бажаю всім у новому році не зважати на неприємності, мати на увазі, але не згадувати зайвий раз негативний досвід, а більше націлитись на створення нового, власного, обирати свій шлях і не соромитись його. І легко відпускати тих, кому з нашим клубом не по дорозі.

         Бажаю всім щасливого Нового Року! Натхнення вам і творчої насолоди від ваших улюблених справ. Нових вражень від подорожей, нових зустрічей, нових відкриттів, нових звершень і позитивних змін. Нового завзяття бути активними, вести за собою інших, бути творцями нових конструкцій, нових ідей, нових рішень та пропонувати все це іншим 🙂

І головне – бажаю всім нам мирного неба і особистого щастя.

3 коментарі до “Новорічні вітання

  1. Приєднуюся до побажань. Вітаю з Новим 2015 Роком! Нехай майбутнє принесе нам позитивний настрій та добрі справи!

  2. Також вітаю всіх з Новим Роком! Бажаю всього найкращого і хай найзаповітніші мрії не чекають кращого часу, а виконуються саме зараз! З НОВИМ 2015 РОКОМ!

  3. Всем! Велопилотам Чувства Полёта В Новом 2015 Году!
    Мира,Радости,Здоровья!Успехов и Достижений!
    Пусть всё задуманное получается на Отлично!
    Радостно и Весело! )

Коментарі закриті.