Новорічний гість.


Привіт всім. З Новим Роком!!!
31 грудня 2011 року отримав повідомлення від “foreman” в свому блозі з гарними побажаннями з нагоди Нового Року, а також з бажанням спробувати “Колумба” власноруч, т.б. проїхатись. І от сьогодні 02 січня 2012 року ми таки зустрілись.
Михайло (“foreman”) живе у Львові. Сьогодні в нашому регіоні було близько 4 градусів тепла і сильний вітер. А цей, без перебільшення, мужній чоловік приїхав до мене в гості на свому двоколісному другові, т.б. на велосипеді. Відстань, яку проїхав Михайло склала 80 км. І тим не менше мій гість дуже серйозно налаштований на те, щоб побудувати лігерад і для себе. Я бажаю Михайлові натхнення, витримки і успіху в його починанні, впевнений в нього все вийде, і якщо в Томарино відбудеться таки клубна зустріч, то ми на неї приїдемо вдвох.
Тепер про деякі висновки. Нажаль велике бажання Михайла проїхатись на “Колумбі” залишилось тільки бажанням, бо як ми з’ясували такий тип руля для людей ростом вище 1,80 м. не підходить. Ноги вдаряються об руль і педалювання є абсолютно не можливе (а виносу каретки вистачає повністю). Тому для високих веломобілістів руль потрібно робити з дугами для колін (я такі вже бачив).
В загальному Михайло був приємно вражений, що такий апарат є у Львівській області і я сподіваюсь, що найближчим часом таких буде два.

2 коментарі до “Новорічний гість.

  1. Да, досадно получилось с рулём… На самом деле его не обязательно делать выше. Если сдвинуть перекладину вперёд, то тогда она была бы перед коленями. Но в этом случае сильно удлиняются ручки руля.

  2. Да, тоже подтверждаю, из-за своих длинных ног в свое время бился коленями о руль. Но все равно, очень удивило, когда с легкостью набрал скорость около 30 км/ч, а сопротивление ветра было минимальным 🙂

Коментарі закриті.