Сюжет про веломобілі у Китайгороді від телеканалу “Кіровоград”

Журналисты не дождались ни лагеря ни дальней поездки на стримлайнере… Но такая популяризация всё-же лучше, чем моё почти отсутствие на протяжении 2-х последних лет.

 

 

 

 

2 коментарі до “Сюжет про веломобілі у Китайгороді від телеканалу “Кіровоград”

  1. З нетерпінням чекав на сюжет про Олексійового стрімлайнера проте сподіваюсь що це все ще сира форма обтікача. Я чекав що він буде ще меншим за скочмобіль і більш подібний на Мілана – маленький та швидкий.
    Насправді він досить великий і я так розумію для того щоби багажу достатньо напхати. Але таку пласку то велику за площею бічну поверхню фури та пориви вітру будуть кидати з боку у бік і як тоді побутові поїздки чи подорожі по звичайних дорогах?
    Можливо цю форму закріпити на дах автівки у двох точках а у третій точці тримати рукою і спробувати навантаження при різних швидкостях щоби зробити тестування типу у аеротрубі тільки підручними засобами?
    Або в кінці кінців зкопіювати якийсь європейський корпус а на основі нього вже в процесі їзди вносити свої корективи.
    Мені як би не зовсім усеодно що в Олексія вийде і не хочу щоби цей корпус (веломобіль) робився лише для набуття досвіду – дуже вже хочеться щоби ця модель була вдалою і на ній з гідністю знаходивя напис мейд ін юкрейн!
    Можливо не варто ліпити аби що за шалені гроші витрачаючи купу часу щоби встигнути до велотабору . Можливо ще доопрацювати і виїхати пізніше та “втерти усім носа ” – можливо навіть європейцям…

  2. Олексію, вітаю тебе з дебютом на телеканалі “Кіровоград”! Якщо я не помиляюсь, цей телеканал завітав до тебе у гості вперше.

Коментарі закриті.