Дитячий трайк для приватної школи

  Всім привіт! Реалізував проект по збірці дитячого трайка у невеликій приватній школі з м.Вінниця “Боже, вільна школа”. Згідно домовленості я спроектував та виготовив дитячий трайк, збірку провів уже у школі.

Думаю, що проект носить багато позитивних моментів, серед яких знайомство зі світом hpv-техніки. І це стосується не тільки дітей, задіяних у проекті.

Збірка проходила у внутрішньому дворі житлових багатоповерхівок (школа базується у квартирі) і багато перехожих із цікавістю спостерігали за процесом. Один чоловік підходив прямо до столу де велася збірка, роздивлявся дуже детально. А після занять у школі на трайку катався ввесь двір!

Більше фото на DevderaBikes та Боже, вільна школа

3 коментарі до “Дитячий трайк для приватної школи

  1. Дуже цікава публікація! Завжди приємно бачити, коли до світу HPV долучаються дітки! І на фотках малеча виглядаю дуже задоволеною 🙂

    А ще мені було цікаво дізнатися про існування такої незвичайної школи. Мабуть, ця “Боже, вільна школа” взагалі докорінно відрізняється у кращий бік від “традиційної системи освіти”. На мою думку, факт придбання школою трайку свідчить саме про це.

  2. Михайло, вийшов дуже гарний і презентабельний трайк!
    А за ідею збирання трайку дітьми – особливий респект! – для них це незабутній досвід.

  3. Ігорю і Миколо, дякую за відгуки! Прививати любов до велотехніки і здорового способу життя найкраще змалечку. Мені дуже пощастило, що вдалося реалізувати даний HPV проект на базі хоумскулу “Боже, вільна школа”. Це школа, яка рухається у напрямку шкіл країн першого світу, у напрямку демократичної освіти. Вони дуже круті! В хорошому сенсі цього слова. 🙂 Зараз будують власне приміщення (за межами Вінниці). Використовують технологію будівництва з екологічних матеріалів (так швидше і дешевше). Бажаю їм здійснення планів та цікавих ідей і, як наслідок, розвинутих, творчих, талановитих дітей!

Коментарі закриті.