Арктический велонавт

4 коментарі до “Арктический велонавт

  1. Олексію , дякую за фільм . Таке відео пробирає до глибини душі. Я і раніше бачив подібні фільми але не на веломобільно-екологічну а чисто екологічну тематику. Тому моя сімя сортує сміття, ми живемо і працюємо у досить енергоефективних будівлях , при найменшій можливості користуємось громадським транспортом або крутимо педалі. Зрозуміло що цього замало адже усі жителі мають старатись робити щось для планети, інакше ми знищимо самі себе!
    Але як це не образливо звучить , ми все таки стадо баранів і без пастуха нам не зробити нічого! А пастух цей корумпований і особини жадні грошей лобіюють свої інтереси – гроші , прибутки , доходи . Тому ми змушені робити так як усі – це як у “Матриця” вибираєш або бути при роботі та статках або сидіти у металевій бочці, їсти бридкі харчі і воювати за ідею.
    Я усвідомлюю що проїхавшись по місту на велосипеді у лежачому положенні не означає популяризувати HPV , але давши людині спробувати як це зручно , давши можливість придбати по доступній ціні красиву та надійну техніку – це вже щось.
    Безглуздо оголошувати війну системі але сьогодні для таких як ми роблять бонуси – обмежили швидкість , збільшили штрафи , збільшили тарифи на перевезення , піднімають ціну палива і т.д. Водії почнуть заздрити тим хто їде без прав , по дорозі або тротуару , не купує пальне та ще й в аптеки не ходить !

  2. мені здається потепління клімату на руку велосипедистам, раніше сезон закривався на 5 місяців, а тепер максимум 2.5 місяця випадає із користування велотехнікою (звичайно я не говорю про інші негативні аспекти, типу посух, ураганів, усихання лісів і т.д.)

  3. Я не думаю, что изменения климата вызваны деятельностью людей. Но просто это хорошая “волна” для популяризации альтернативного транспорта. И этим глупо не воспользоваться.

  4. Изменение климата может и нет но изменение экологиии весьма большое. Возможно в маленьких селах это не видно но в городах беда. Заедьте когда нибудь на городскую свалку…

Коментарі закриті.