Новий сімейний велотранспорт і Будянський Ярмарок №12

2 коментарі до “Новий сімейний велотранспорт і Будянський Ярмарок №12

  1. Видно що квадромобіль щойно зроблено і він проходить “бойові” випробовування але для таких веселих сімейних покатушок потібно докладати менше 30% зусиль а 70% повинен працювати електропривід. Я так розумію що Олексійові така концепція повністю підходить адже зовні цей апарат мало відрізняється від “Гармонії” на якій новий власник чомусь їздить сам. Мені ж чомусь здається що використовувати такий тандем можна лише у певних випадках і за певної погоди бо на загальних дорогах він створює значну перешкоду для авто а по місцевих дорогах ним досить складно оминути ями та калюжі і потрібно маневрувати у колії авто яка ширша колії веломобіля. Також дитина у багажнику у тривалій поїздкі мерзне бо ті хто крутить педалі зігріваються і не здогадуються про це.
    На мою думку для подорожей тандем має бути в положенні один за одним а малесенький пасажир має мати свою кабінку. Щодо можливості спілкування сидячи пліч опліч то це проблема надумана і потреби такої на великій швидкості коли у вухах свистить вітер немає , а коли їдеш повільно то спілкуєшся без проблем.
    А в загальному радує що автор завдяки своєму великому досвіду робить такі складні та досконалі конструкції легко та швидко.
    Так тримати!

  2. Дякую за коментар. Це не тандем, а замінник авто для сімейних поїздок. Для подорожей він дійсно не дуже підходить, скоріше за все.
    Зараз двигун тягне десь 40-50% вгору, на рівнинах ми його рідко вмикаємо. Це цілком нормально, але хотілося б збільшити ємність батарей, бо вони вже втратили 1\4, і зараз там десь 9 ампер\годин замість 12-ти. На поїздку в райцентр і назад, якщо не економити, ми витрачаємо 7-8.
    Ті, хто не педалює, звісно, потребують більше одягу. Але ви даремно гадаєте, що я це не враховую перед виїздом. Найкраще те, що на зиму можна дійсно обладнати кабінку позаду, а багаж розміщувати з боків задніх коліс. Двоє молодших там помістяться.
    Що до перешкод водіям, то це не мої проблеми. Коняка з возом створює таку саму перешкоду, і нічого.

Коментарі закриті.