Районна газета “Вперед”

http://gazeta-vpered.com.ua/1553-51-2017

http://gazeta-vpered.com.ua/1553-51-2017

6 коментарів до “Районна газета “Вперед”

  1. Нормальная статья! Продолжаешь светиться, корреспондент сама тебя нашла?

  2. цікава там система (на сайті газети), я думав, що перехід по ссилці приведе мене на статтю в газеті, а там просто показується газета за певне число, яку треба “листати” власноруч 🙂

  3. Якби у нас за містом були велодоріжки (які, приміром, з’єднують обласні центри – в Єропі таке вже є), такому транспорту ціни б не було, а так, мені страшнувато було б їхати у дальню подорож. Далеко не всі водії будуть скидати швидкість до 24 км/год, щоб пропускати на дорозі таке чудо.

  4. barmaley1754, газетчики меня искали, но не нашли. Об этом мне сказали соседи, после чего я сам им дал ссылку на наш сайт. Больше я никак не участвовал. Но я был с ними знаком по другому поводу
    vin_slava, маємо, що маємо. Хто хоче щоб було як в Європі прямо зараз – їде жити в Європу. Я, поки що, буду жити в Україні.

  5. На дорозі не матимеш проблем якщо їх не будеш створювати. Потрібно постійно слідкувати у дзеркало. Якщо ззаду “Камаз” і назустріч “камаз” то утікаєш на узбіччя, а якщо на зустріч нікого то тебе обїдуть. Я по дорогах проїхав більше 1тис а лише один обматюкав бо я хотів “проскочити”.
    На жаль медійники не роблять прямої реклами веломобілям та їх виробникам а у більшості випадків роблять натяк на “дивака який виинайшов велосипед”, тому такі статті мають суперечливу користь для веломобілістів.

Коментарі закриті.