Майбутнє покоління

DSCN1048 DSCN1049 DSCN1050 DSCN1053 DSCN1055 DSCN1057 DSCN1061 DSCN1062 DSCN1064

6 коментарів до “Майбутнє покоління

  1. Чудово! Антон вже катається повністю самостійно, а Віка – доки що у якості пасажира 🙂

  2. Дітям дуже подобається їхати самостійно та ще й лежачи не дивлячись на вік. Я інколи ледь всаджую дітей 8-9років на дорослий веломобіль – положення лежачо/висяче але злізати категорично відмовляється допоки не виїздить своїх 15 хвилин. Особливий захват у дівчаток 12-15 років – у неділю було 20 дівчат та лише 5 хлопців..?!
    А от мій син 13-ти років марить мопедом. Пропоную зробити кабіну та електропривід на веломобіль але у відповідь чую :” тату , ну як ти не розумієш , мені подобається мотоцикл !” Можливо із за цієї відповіді я дещо занепав духом щодо веломобілів

  3. Займайтесь для себе. Я в підлітковому віці також мріяв про мопед. Поки не протяг зламаний мопед 10 км. Взагалі варто дослідити, звідки в людей виникае любов до мускульного транспорту. Це однозначно дано не всім. Має бути щось всередині. І чи можна це прищепити, або виховати – я не знаю.

  4. Молодці! Отак і треба привчати змалку. На власному прикладі. По собі знаю. У мене ж спочатку був великий трайк і лише тоді зробив для своїх орлів. То мені хлопців не довелося вмовляти, щоб сідали їхати. Для них батько авторитет – бачили, що я їжджу і собі хочуть! А розмови про те, як це здорово та класно, рідко мають сенс і результат.
    Що до любові до HPV, Олексію, можливо це зв’язано із бажанням деяких людей ставити перед собою перешкоди і долати їх, перемагати себе. Може це також зв’язано з фізіологією деяких людей, у потребі фізичного навантаження. До слова: вчора був на заліку у автошколі (вчуся на водія категорії “В”) там один хлопець сидів, теж здавав. Коли він сидів у нього живіт трошки на ноги складався. Потім поцікавився у знайомих по автошколі – скільки ж йому років. Виявилося, що лише 19! Я був у шоці. Але чому дивуватися, під вікнами автошколи його чекав батя на новому крутому джипі, готовий відгородити сина від усіх проблем у його житті і “всьо парєшать”. Який же він недалекий чоловік, не розуміє, що така “поміч” і буде найбільшою проблемою цього хлопця. 🙁

  5. Я вважаю, з іншого боку, не можна дітей обмежувати тільки лежачими різновидами, звичайні вели теж мають бути. Вони самі вирішать, що зручніше, швидше і т.д.

  6. У мене буде вертикальний тільки в якості складного, для перевезення в поїзді. Для популяризації вертикальних є весь інший світ, а я свїм їх точно не придбаю.

Коментарі закриті.