Велосипедне село Китайгород

Веломобіль в Китайгороді

Веломобіль в Китайгороді

Вітаю друзі!  Хочу розповісти про черговий етап у житті та ще один крок до мрії – зробити HPV повною заміною автомобіля! Нажаль мої сімейні обставини внесли глобальні корективи у плани по розробці нової техніки, та призупинили роботу і по поточних проектах. Проте  життя продовжується, і починають вимальовуватися нові перспективи.

Я переселився в невеличке село Китайгород Кіровоградської області. Цей населений пункт дуже добре підходить для розвитку HPV, оскільки він знаходиться недалеко від траси та міста Олександрівка. Я майже кожен день використовую веломобіль «Скотчмобіль» для вирішення поточних справ у містечку.  Місцеві мешканці, в переважній більшості, вже оцінили переваги веломобіля, особливо в погану погоду.

Майстерня також переміщується в нове місце, я сподіваюсь , що найближчі десятиліття більше не буду переїжджати, і зможу присвятити себе дітям, облаштуванню маєтку та веломобілям.

Китайгород дійсно може стати «велосипедним поселенням». Тут багато вільних будинків і коштують вони не дорого.  Тому, якщо ви мрієте стати дауншифтером, та займатися своєю справою, при цьому жити поодаль від міста, але в той же час, мати доступ до переваг цивілізації – селіться Китайгороді. Будемо працювати разом!

Веломобіль в Китайгороді

Веломобіль в Китайгороді

Веломобіль в Китайгороді

Веломобіль в Китайгороді

IM009945_ IM009946_

10 коментарів до “Велосипедне село Китайгород

  1. Класно! Нові міста, нові враження, нові досягнення.
    Бажаю успіху!

  2. Здається мені, що любе село, куди переїжджає Олексій, автоматично стає велосипедним 🙂 А якщо без жартів, то я щиро радий за тебе, Олексію!

  3. Дуже гарний будинок! Та й дорога асфальтована прямо під хату, то великий + для HPV.
    Радий за тебе, Олексію і твоїх дітей.
    Най вам буде затишно на новому місці!

  4. Судячи з фото, під хату не асфальтована дорога, а дорога для випробування амортизаторів HPV техніки :). Зате в дощ не розмиє.

  5. якщо серйозно, то я радий за вас, Олексію, і може ви закінчите роботу над лігерадом із консоллю. Мені дуже цікаво буде випробувати і оцінити таке вдосконалення

  6. Радий що Ви попри труднощі, все ж продовжуєте справу над альтернативним вело транспортом 🙂

Коментарі закриті.