Довгождане відео “Табір велоконструкторів 2016”.

 

 

DSCN0206

Для мене процес створення відео – цікава і відповідальна творча робота.

 

Кожний наступний фільм намагаюсь зробити цікавішим і якіснішим, а це потребує додаткові знання і час. Вчитися доводиться самостійно, інколи методом спроб і помилок, але я вважаю, що наші фільми, розміщені на клубному сайті, повинні виглядати достойно, адже ми займаємось відповідальною справою – популяризацією HPV-велоруху, велотуризму і взагалі здорового способу життя.

Відео-звіт «Табору велоконструкторів 2016» планував зробити одним об’єднуючим фільмом і розумію, що він може вийти занадто тривалим у часі. Потрібно шукати компроміс між максимальним викладом інформації і тривалістю перегляду. Спочатку проаналізував весь відео і фото матеріал, який є і побачив, що не вистачає відео файлів з нашим перебуванням у Луцьку і ур.Нечимне. Помилку виправив – поїхав в ці місця і дознімав відео. Потім весь цей масив інформації виклав у потрібній послідовності, тобто підготував сценарій. Тут хочу подякувати Ігорю Галаніну, Славіку, Ані і Ігорю Моршалову за наданий мені фото і відеоматеріал, який я зміг використати при створенні фільму.

Під час монтажу відео спробував зробити синхронний коментар, який пояснює деякі події, що відбувались. Цей фільм переносить нас на початок серпня місяця і нагадає моменти нашого перебування у «Таборі велоконструкторів 2016».

Цікаво буде знати Вашу думку щодо такого формату відео-звіту і взагалі надсилайте пропозиції, зауваження, які потрібно використовувати для планування і проведення наступних клубних заходів.

Приємного Вам перегляду.

 

9 коментарів до “Довгождане відео “Табір велоконструкторів 2016”.

  1. Ще одна нагода подякувати за гарну органіцацію Велотабору, смачне харчування та змістовні подорожі. Відео чудово змонтоване. До нових зустрічей!

  2. Ура! Долгожданное видео! Спасибо Паша, все супер! Есть что вспомнить и показать!

  3. Чудовий фільм! ДЯкую за максимальну кількіст деталей!
    Шкода що не приїхав, але як бачив що ви їздили електричками я би вимушений був свого коня залишити в таборі 🙁 Буду пробувати новий робити для зручності перевезень

  4. Приєднуюсь до подяк! І фільм супер, і “Табір велоконструкторів-2016” було організовано теж супер! Дуже шкодую, що не мав змоги залишитися на весь термін проведення.
    Я навіть не очікував, що досить значна частина моїх фото та відео, зроблених “підручними засобами”, тобто на смартфон, попадуть у цей фільм. На жаль, я не зміг привезти з собою свою екшен-камеру…
    А ще мені сподобалась ідея із вступним словом на фоні великого клубного прапора. Молодець Павло – гарно придумав! І чого ми раніше не здогадалися так робити 🙂
    Хочу також висловити свою особисту думку стосовно деяких моментів цього фільму – це не критика, а лише моя особиста думка, не більше. По-перше, мені здається, що було б гарно згадати усіх учасників “Табору” – навіть тих, хто приймав участь епізодично: Володимира на трайку, Юрія з родиною, що приїхав із якогось невеликого містечка Волинської області, та дівчинку Анюту, що їздила на другому трайку. По-друге, на деяких фрагментах відео було б непогано застосувати програму для стабілізації відео (камера у процесі знімання дуже трясеться). Це стосується і того відео, що я сам знімав.
    А взагалі – ще раз хочу подякувати Павлові та всім, хто йому допомагав, за чудову організацію та проведення “Табору велоконструкторів-2016”!!!

  5. Благодарю от всей души!Видео замечательное!Порадовался и был мысленно с Вами!
    Спасибо! )

  6. Igor-Creator, я пробував робити програмнк стабілізацію і краще без неї, тому що там де в мене були великі тряски камери то картинка була плавна але вона скакала з боку в бік і по краям були чорні простори, якщо цікавить покажу про що я маю на увазі і щоб такого не було треба обрізати картинку! Краще не користууватисьнею для тих кадрів які зняті на ходу, а з рук я не пробував може і краще буде про це не можу нічого аргоментувати! Тільки наші всі ролики в більшості на ходу зняті

  7. Дякую всім за відгуки. Ігор, дійсно потрібно згадати про всіх, хто приєднався до нашого заходу. В Луцьку на майдані з нами був Юра і його родина з міста Рожище. В той день він спеціально приїхав зранку в Ковель взяти у знайомих свій триколісний велосипед, електричкою з нами їхав до ст.Рожище, а потім автомобілем приїхав до нас в Луцьк і привіз свої вироби. Він робить такі триколісні велосипеди для людей з обмежиними фізичними можливостями, в т.ч. для дітей.
    Андрій з Ковеля є власником помаранчевого трайка, але він сам в ці дні був зайнятий справами, а трайк нам надав у користування. Анюта, моя племінниця, їздила з нами на цьому трайку.
    Другий трайк “Комфорт-02” мого виробництва, представляв Володя з селища Турійськ. Він взагалі молодець, незважаючи на вади опорно-рухового апарату, зміг бути з нами два дні – в Луцьку і Ковелі, а про процес складання цього трайка я готую публікацію на наш сайт.
    До озера Уховецьке, з нами їздив активіст велоруху з Ковеля – Василь.

  8. Дякую, Павло!

    Я і дружина переглянули фільм із задоволенням.

  9. Паша, дуже дякую за чудове відео. Я уявляю,скільки роботи ти зробив, щоб все це спланувати, зняти і змонтувати. Вже кажучи про всю роботу по організації табору. Мені зараз шкода і соромно, що я не приїхав. Пробачте, будь ласка.

Коментарі закриті.