Моя осіння подорож через ліс

Всім Привіт хто читає мою публікацю!

Хочу поділитися моїми враженнями які я отримав від поїстки на 130 кілометрів через гору на велосипеді.

Наразі я не в Україні, а мій трайк знаходиться дома, а щоб я все ж таки міг пересуватися тут то взяв із собою MTB…

Отож я зібрав речі і велоаптечку, перевірив тиск у колесах, підкачав до трьох атмосфер і вирушив у дорогу

IMG_2031

Тож вирушившив я в далеку подорож із довгими і затяжними підйомами але і спусками тож практочно важко було половину дороги поки були підйоми як туда так і назад, але не шкодую хоча пишу тепер а ноги болят

По дорозі було дуже гарно, був водопад, Озеро, кругом ліси дорога

 

Трішки далі булитунелі

Їдучи далі насолоджувався природою і дорогою

По дорозі перекусив і гайда далі

IMG_2069

І ось такий перевал на мене чекав, а потім вже спускався з гори

Їхати було весело по дорозі в голову прийшла ідея знімати відео що я і зробив і на останок пропоную подивитись відео де набагато детальніше можна роздивитися дорогу і певний відрізок маршруту я їхав по спеціальній збулованій вело-доріжці

Дякую за Увагу

 

Маршрут по якому я їхав плюс маштаб країни щоб бачити точніше де

8 коментарів до “Моя осіння подорож через ліс

  1. Дякую, Габріелю, за чудовий матеріал! Особисто мені було цікаво подивитися ці фото та відео. На нашому клубному сайті взагалі дуже рідко бувають звіти про подорожі за межами України, тому твоя публікація особливо цікава!!!

    До речі, на відео декілька разів з’являються дорожні вказівники, і по них я приблизно вирахував, у яких саме місцях ти катався 🙂

  2. Я додав ілюстрації маршруту на карті щоб було легше відстежити місце

  3. Доброї ночі всім.Габрієлю,поясніть мені,подорож Вам сподобалась,але Ви пересіли на МТВ.То Ваш звіт можна вважати як антирекламу майбутнього сльоту ?Нічого особистого,просто як на мою думку ,Ви перший мали показати красу Закарпаття та можливості трайка.І як на мою думку,Ви як людина яка вирісла серед гір не маєте права казати про труднощі.Що тоді мають думати гості сльоту,чи багато захоче приїхати після “реклами” ?Здається я один сумнів вже читав в доцільності поїздки на сльот,можливо і я помиляюсь.Нічого особистого,я хочу тількі щоб було поменше таких накладок.З повагою Alxen315.

  4. Шановний Alxen315!

    Якби ви читали уважно і дивились би фото та ілюстровану карту а також відео, то у вас не були би такі недоречні питання!
    Дякую за увагу
    Читайте уважно перед тим як писати абищо щоб тільки засвітитись на сайті

  5. Габріелю, спасибі за цікавий та змістовний звіт! Дуже сподобалося відео, порадувала статична зйомка, де видно автора! І фото дуже цікаві.
    Те що по дорозі траплялися підйоми – природньо, адже це гірська місцевість. Якщо хтось очікує від Карпат іншого, то краще туди не їхати.

  6. Ітак для тих хто хоче критикувати будь ласка! Ті хто захочуть приїхати на велотабір то вони знатимуть куди їдуть!
    У данній поїздці була ціль дібратись другого міста по справав до затемнення тож я мав чим швидше доїхати ось і викладався на всі сто!
    А в Карпатах уже темп буде повільний і ніхто не буде спішити нікуди і дні будуть довші ніж тепер і тепліше буде тож не такі вони і страшні гори!!!
    Доречі таку дистанцію ми будемо долати не за 3 години а за цілий день із перевалами!
    Силою нікого не тяну

  7. Габріелю,нічого особистого,критика обов’язково має бути.Головне щоб вона була справедливою.Я написав з кращіх думок,12 років ходив по Кавказу,і шерпом попрацював і був в Кримських та не раз бував і в Карпатах.Тягнути нікого і не треба ,люди дорослі і якщо наважиться ,то є вже до такої людини повага.Не так страшний чорт як його малюють.До речі,якщо буде бажаня,запрошую в наш степовий край,покататися і до моря – на Арабатку.То не є сльот,просто провести невеличку подорож на 10-12 діб.Запрошую всіх бажаючих.

Коментарі закриті.