ЗМІ Волині розповідають про “Табір велоконструкторів – 2016”

volyn-2016

Завдяки зусиллям організатора цьогорічного “Табору велоконструкторів” Павла Недільського на цей захід звернули увагу одразу декілька регіональних ЗМІ. Також хочу подякувати спортивному клубові “Ковель” у особі Сергія Панасюка та знов-таки Павла Недільского за допомогу у проведенні “Табору велоконструкторів – 2016”. Саме завдяки зусиллям цих двох людей журналісти дізналися та написали про нас.

Ну що ж, почнемо огляд.

Сучасний сайт міста Ковеля kowel.com.ua 5 серпня виклав статтю під назвою “Ковельщиною прокатаються «лежачі велосипедисти»”. До статті додано багато фотографій, а моє фото на лігераді “Світанок” навіть поставили у заголовку статті 🙂

“Волинське агентство розслідувань” на своєму сайті розмістило статтю “У Луцьку – велопробіг на «лежачих велосипедах»”. У цій статті, як і у попередній, розповідається про нашу подорож до міста Луцька 5 серпня.

Офіційний сайт Ковельської міської ради kovelrada.gov.ua у своїй статті “Всеукраїнський спортивно-масовий захід «ВелоУкраїна» – у Ковелі” розповідає вже про другий день проведення “Табору велоконструкторів – 2016”.

Журналісти Телевізійного Центру “Ковель” на своєму сайті prokovel.com розмістили публікацію під назвою “Велолюбителі проїхалися вулицями Ковеля”. До статті додано багато фотографій.

Окрім названих, я також зустрічав декілька копій цих статей та фотографій на інших сайтах. Ще я бачив публікації про наш захід у деяких групах у соціальних мережах, але оскільки ті публікації основані на матеріалах вищеназваних статей, то приводити посилання на них я не бачу сенсу.