Приготування до участі у “Таборі велоконструкторів-2016” (м.Ковель, 4-12 серпня).

-images3-new-572624                                                                                                                                                                 До початку нашого заходу залишається небагато часу, продовжується реєстрація учасників. Програма і календарний план залишаються чинними (анонс від 2 січня 2016 року).                  Також незмінними будуть і основні задачі, положення та концепція заходу, тобто, як минулих років на Черкащині (публікації на сайті від 3.07.14 р. і від 22.07.15 р.) Якщо буде необхідність вносити зміни в плани заходу, то робити це будемо рішенням самих учасників. Реєстрація учасників проводиться у вигляді анкети, (форма анкети розміщена у відгуках до публікації від 4.01.16 р.), або за тел. 068 232 75 94.

Побажання і пропозиції учасників заходу враховані. Відповіді на питання, що виникають, намагаюсь давати в індівідуальному порядку і на нашому форумі.

Станом на 27 липня зареєструвались:

!. Ігор Маршалов  (м.Рівне).

2. Габріель Енеді  (м.Хуст).

3. Ігор Галанін (Республіка Крим).

4. В’ячеслав Янощук (м.Вінниця).

5. Тимур Хачикян (м.Київ).

6. Руслан Семків (м.Львів).

7. Ігор Мироненко (м.Суми).

Майже всі будуть з родиною, друзями – разом виходить більше 15 чоловік. Але потенційних учасників буде більше, дехто приєднається до нас не на весь період. На жаль, приїхати до нас не зможе Олексій Ганшин, вважаю причина поважна. Клубні прапори Олексій нам передасть і ми повинні мобілізуватись, щоб захід пройшов на належному рівні.

Спробую додати мапу із позначеними маршрутами наших велоподорожей …

Маршрути велоподорожей

Маршрути велоподорожей

– червоне позначення – 70 км Ковель-Луцьк;

– зелене позначення – 20 км Ковель- ур.Нечимне;

– блакитне позначення – 150 км Ковель-Вол.Волинський- с.Зимне-Шацьк-с.Світязь.

Як було зазначено, для тих, кому тяжко буде проїхати весь маршрут, буде можливість частину шляху проїхати приміським потягом, або викликати автомобіль-супроводу. У нашому розпорядженні буде вантажо-пасажирський мікроавтобус “Мерседес-Бенц-209”. На озеро Світязь автомобілем буде доставлено весь вантаж і усі дні відпочинку на озері автомобіль буде поряд.

5 серпня у Луцьку нас будуть зустрічати активісти асоціації велосипедистів Луцька, готується цікава програма – спільний велопробіг центральними вулицями міста, показ нашої HPV-велотехніки на Театральному майдані за участю багатьох обласних ЗМІ, відвідування музеїв, екскурсії, тощо.

6 – 7 серпня подібні заходи будуть у Ковелі, додаються тільки спринтерські велоперегони на 200 м сходу (для бажаючих) і участь у заходах вшанування творчості Лесі Українки (анонс на сайті prokovel від 21 липня 2016 року.

Починаю розповсюджувати оголошення такого вигляду …

IMG_20160727_0001                                                                   Ще хочу поділитись новиною, що у нашому HPV-велопарку (made in Ukraine) поповнення,- в ці дні закінчую роботу і передаю замовнику черговий велотрайк “Комфорт-02” повної комплектації. Опис конструкції на сайті зроблю пізніше, а фото вже можна побачити…

 

" Комфорт-02 "

” Комфорт-02 “

 

"Комфорт-02"

“Комфорт-02”

 

"Комфорт-02"

“Комфорт-02”

 

 

4 коментарі до “Приготування до участі у “Таборі велоконструкторів-2016” (м.Ковель, 4-12 серпня).

  1. Доброго дня, народе!
    До початку табору залишилось 2 дня, а на сайті якась підозріла тиша!!!

    Хто їде і коли?

    Я планую на вихідні приєднатись

  2. Чудово, ” приєднуйтесь” активніше, чекаємо всіх.

Коментарі закриті.