Табір велоконструкторів 2015 – анонс (Оновлено)

До уваги ентузіастів: прошу ознайомитись з оновленим оголошенням. Якщо у вас є питання та пропозиції – не соромтесь писати в коментарі!

Оновлена мапа під’їзду та маршрутів

 

Постер3

 

 Місце розташування базового табору: с. Чмирівка Чигиринського р-ну. Черкаської області.

Телефони для зв’язку:

095 019 60 41 – Олексій

066 160 84 46 – Каріна

Дати проведення: 7-го по 12-те серпня.

Концепція заходу: збір і базування учасників у наметовому містечку базового табору.  Виїзди на відстань до 60-ти км групою, та повернення на ночівлю до базового табору.

Основні задачі:

– спілкування з однодумцями

– обмін досвідом

– популяризація альтернативної велотехніки (даємо можливість “вертикальним” велосипедистам спробувати нашу техніку)

– відпочинок на природі

Запрошуємо любителів HPV техніки та  охочих спробувати таку техніку на ділі!

План заходу:

07.08 – заїзд учасників, розміщення, підготовка техніки до подорожі в Черкаси;

08.08 – поїздка на базар у Медведівку. На місці треба бути непізніше 7-ми годин ранку. Відстань від табору – 14 км.  В цей день закуповуємо продукти для табірної кухні на кілька днів.

09.08 – Поїздка в Холодний Яр. Дений пробіг – 65-70 км. Відвідаємо 1000-літній дуб Максима Залізняка, джерела природної води (Дзюркало і Живун), яблуневу лісосмугу у Матвіївці.

10.08рано вранці виїзд в Черкаси на зустріч учасникам велопробігуЗахід-Схід“. Думаю,  що ми зустрінемо їх на півдороги з Черкас до Чигирина. Звіти про хід пробігу можна бачити тут.  Їдемо разом з учасниками до Чигирина. В Чигирині відвідаємо музей, а потім вирушаємо до Дніпра  (14 км від Чигирина), де на пляжі влаштовуємо табір на ніч.

11.08 – Зранку катаємось на човні Олександра (потрібно буде допомогти дотягти човен до води на причепі), після вирушаємо до базового табору (можливо поїдемо іншою дорогою)

12.08 – Зранку віставка техніки у селі Новослеиця на футбольному полі. Потім обмін інформацією з носіїв (відзнятих фото і відео).

 

 Основні положення:

–  Захід проходитиме під українським прапором

–  Доступ до майстерні

– Харчування готуємо самі (будемо призначати кухарів або чергових)

– Захід безкоштовний. Від вас тільки грошу купівлю продуктів (меню корегуємо з урахуванням смаків учасників)

– Пропагуємо наш рух, особливо побутові поїздки на HPV, тому за харчами їздемо своїм ходом (перша поїздка в суботу 1-го серпня на місцевий базар).

– Можливо влаштуємо виставку\огляд нашої техніки для селян (виїзд у сусіднє село (за бажаням))

– Можливо будуть нічні поїздки, поїздки в лісі

– В таборі є душ, також буде можливість скоритатись пральною машиною

– Також можемо запросити репортерів (в рамках популяризації)

– На випадок дощу є літній будиночок, техніку розмістимо у великому гаражі

– Є місця для паркування автівок

Найближчі залізницні станції: Фундуклеевка, Черкаси. Можливий підвоз учасників з поїзду до табору (тоді з вас оплата пального).

 

Мап

Мапа

 

Посилання на Google maps (базовий табір в селі Чмирівка Чигиринського р-ну Черкаської області)

Ваші питання та пропозиції пишіть в коментарях до цієї об’яви, або дзвоніть на 095 019 60 41 (Олексій Ганшин)

Бажаючих приїхати прошу також писати в коментарях на зразок “Я, такий-то, планю бути” , щоб ми могли приблизно знати, на яку кількість людей розраховувати.

 

  З собою мати:

Брати спорядження для ночівлі у наметі

1 – Намет, спальний мішок, каремат (або замінник). Якщо немає спального мішку, то брати ковдру

2 – Засоби особистої гігієни, рушник для душу. Крем від сонця, засоби від комарів.

3 – Посуд (чашку, ложку, миску)

4 – Змінний одяг. Погода непердбачувана, тому у вас бає бути комплект одягу на випадок прохолодної погоди (штани і легка куртка), та плащ-дощовик на випадок негоди.

5 – Одяг для купання та інші речі для пляжу

6 – Flash носії (якщо хочете отримати копію відзнятих матеріалів)

7 – Мобільний телефон. Перед стартом заходу всі обмінаютсья номерами телефонів, щоб нікого не загубити.

Приблизний бюджет  – 40 грн на добу (грощі потрібні тільки на продукти для кухні).

  Вимоги до техніки:

–   Ваша техніка має бути випробуваною на дорогах

–  Бажано мати широкі шини, бо дороги в нас погані

– Дуже бажано мати трансмісію з тяговими (повільними) переачами, бо у нас круті підйоми

– Надійні гальма (можна на одному колесі)

 Список потенційних учасників (що підтвердили наміри бути):

 

Габрієль Енеді (поїздом+своїм ходом) Хуст
Віталій Семіохін (поїздом+своїм ходом) Полтава
Сергій Петренко (своїм ходом) Кіровоград
Олександр Лук’яненко (своїм ходом) Кривий Ріг
Ігор Мироненко (своїм ходом) Суми
Юрій Хижняк (своїм ходом) с. Мельники
Павло Недільський (поїздом+своїм ходом) Ковель
Ігор Галанін (поїздом+своїм ходом) Роздольне (Крим)
Сергій Кальченко (своїм ходом) Харків
Артур Пивовар (на авто) Вінниця
Сергій Муравьов (Своїм ходом) Київ
 

 

Постер3

Як це було минулого року:

60 коментарів до “Табір велоконструкторів 2015 – анонс (Оновлено)

  1. Я планую бути!

    Стосовно велопробігу “Захід-Схід” – на жаль, анонсований ними графік не співпадає з часом проведення нашого “Табору” (у них анонсовано: Черкаси 08-09.08; Чигирин 10.08) – у цей час ми вже роз’їдемося по домівках. Мені дуже шкода, що склалося саме так – це могла би бути дуже цікава подія!!!

    Щоб зустрітися з учасниками цього велопробігу, “Табір велоконструкторів-2015” треба буде перенести на тиждень, тобто проводити його з 7 по 12 серпня. Постає питання: а чи варто змінювати термін проведення “Табору” заради цієї події???

  2. Можливо, що варто перенести. Бо анонсовані дати (31 липня – 5-те сепня) ні до чого не прив’язані. А якщо перенесемо, то буде прив’язка до події всеукраїнського масштабу.

    Якщо голосувати, то я за перенесення. Просто коли я вперше дивився анонсований велопробіг, то там не були зазначені дати проїзду Черкас. Написано було “по 50 км в день”. Я порахував і в мене вийшло, що вони будуть в Черкасах десь 3-4 серпня. Але, на щастя, тепер вже відомі точні дати. Тому давайте вирішувати.

  3. Я теж голосую “ЗА” перенесення дати проведення нашого “Табору” на тиждень вперед! Такі “Велопробіги” не кожного дня відбуваються, тому я вважаю, що треба не втрачати наш шанс зустрітися з ними.
    При цьому, якщо ми перенесемо термін проведення нашого “Табору” рівно на тиждень, то ми нічого не втрачаємо – так само зберемося у п’ятницю, а в суботу, як і планували, вирушимо на “Недільний ярмарок” у Холодному Яру.

  4. Ну а я поправлю інформацію у колонці “Заходи, що очікуються” та перетворю її на гіперпосилання 🙂

  5. Підкажіть будь ласка, чи є більш детальна інформація про лігерад біля якого малюк стоїть, з салатовим обтікачем з головного колажу-оголошення

  6. я тоже постараюсь быть. пока пробую пару журналистов заманить) и привожу в порядок SeaGoll )) думаю что перенос даты не сильно помешает.

  7. Я, Павло Недільський, планую бути.
    До того ж вже купив квиток на потяг. Але для перевезення лігерада в плацкартному вагоні роблю його повну модернізацію, в тому числі, зменьшую габаритну ширину до 48 см під розмір найвужчих дверей у вагоні. Для лігерада в касі мені видали квиток на місце,як багаж до 50 кг.
    До зустрічі в таборі.

  8. Потягом (Ковель-Новоалексіївка) до Сміли. А далі планую їхати лігерадом через Черкаси.

  9. Павло, а чому Ви не хочете проїхати до станції Фундукліївка? Звідти до табору набагато ближче, тим більш Ваш поїзд проходить через цю станцію. Особисто я планую їхати саме до Фундукліївки.

  10. Ігор, потяг на ст.Фундукліївка прибуває вночі о 23 год.47 хв. і зупиняється всьго на 2 хв. Мій “багаж” потрібно буде дуже швидко вигружати. На ст. Т.Шевченко (Сміла) зупинка 50 хв. А ще хочу спробувати їхати лігерадом вночі, для цьго встановлюю потужну фару, і дорога через Черкаси мені вже знайома.

  11. Павло, тепер мені зрозумілі Ваші наміри.
    А мій потяг прибуває до Фундукліівки близько четвертої години ранку – якраз вистачить часу, щоб зібрати лігерад та виїхати на сході Сонця, коли тільки-тільки почне розвиднятися на вулиці. Я хочу проїхати до табору найкоротшим шляхом – грунтовими дорогами, через “яблуневу” лісосмугу, а потім через ліс. Минулого року цей шлях залишив у мене дуже яскраві враження! Але тоді я приїхав з усією своєю родиною, тому нас зустрічав батько Олексія на автомобілі. Цього року я буду їхати сам, і дуже хочу повторити той самий маршрут на лігераді.

  12. Всем! Хорошего отдыха и впечатлений в Вело лагере! Добрых дорог!

    Доброго вечера Игорь! Пишу в коменты так как не могу отправить сообщение по почте.
    Собираюсь 25-26 июля прокатиться на море в Портовое,возможно в Стерегущее.Хотел увидеться с вами пообщаться и опробовать руль “супермен”. Способов связи кроме как через комент нет,возможно через В.К но не знаю есть ли вы там.Алексея страничку в контакте видел,в группе лигерады. Могу оставить свой номер для связи здесь или в контакте.
    С Уважением!Юрий!
    Р.с. это сообщение можно удалить после прочтения, вроде как не в тему. В лагерь приехать не получиться ( , да и так далеко я ещё не катался обычно летаю 20- 45км в день.
    Спасибо Игорь!

  13. Доброго дня всім.Довго не міг війти на сайт ,та нарешті вдалося.У Вас вже склався свій певний колектив ,чи громада та Олексій не будете проти якщо і я приєднаюся до Вас ?

  14. Доброї ночі Олексію.Так буду їхати своїм ходом ,але не поспішаючи.Не можу десь по дорозі не заїхати і не відкрити для себе щось нове.Крім того збираюсь з 20.07 на 8-10 діб проїхати через Жовті Води до Світловодська.То один друг попросив їх с сином(10 років) підстрахувати.Свого часу він в мене придбав квадрик “Геркулес” і це їх перша поїздка.До 1.08 вони мають бути вдома.А я буду готуватись їхати на сльот,скоріше за все через Кіровоград.

  15. Я,Олександр із Чигирина, пропоную учасникам табору відпочинок та обід вразі відвідання Чигирина, а також підтримку вітрильним човном на Дніпрі

  16. Вітаю Вас, Олександре! Якщо у нас справді вийде покататися по Дніпру на Вашому вітрильному човні – це буде просто чудово! Я палко підтримую цю ідею!
    А ще я знову хочу придбати у Вас ваш чудовий липовий мед…

  17. Олексію, я не розумію – чому ти плануєш зустріч з учасниками велопробігу “Схід-захід” та рух разом з ними до Чигирина саме на восьме серпня? На офіційному сайті цього велопробігу є графік проходження маршрута, і в цьому графіку досить конкретно вказано:

    Черкаси 08-09.08

    Чигирин 10.08

    Тобто, наскільки я розумію, з Черкас до Чигирина учасники велопробігу планують рухатися не восьмого, а дев’ятого серпня.
    Може в тебе є якась інша інформація з цього приводу, про яку я не знаю?

    До речі, якщо зустріч з учасниками велопробігу буде й справді дев’ятого серпня, тоді восьмого ми зможемо виїхати до Холодного Яру та потрапити на суботній ярмарок, як і планували з самого початку 🙂

  18. хз…Я так зрозумів, що вони їхатимуть з Черкас з 8-го по 9-те. І тоді в нас виходить накладка, бо в Чигирині немає базару в суботу, а в Медведівку на базар ми можемо потрапити по дорозі в Черкаси, але доведеться возити з собою весь багаж цілий день…

    Буду намагатись з’ясувати ці моменти точніше.

  19. Найкращий варіант – спитати у безпосередніх учасників велопробігу. До речі, ці учасники вже знають про існування нашого клубу, про “Табір велоконструкторів-2015” та про наші плани зустрітися з ним, чи ще не знають?

  20. Я дивився їхній графік руху: (Бутенки 12.08 – Полтава 13-14.08 – Краснокутск 15.08 – Люботин 16.08 – Харьков 17-18.08)
    Вони їдуть до мене! Якщо виїхати з Чигирина по закінченню нашого табору, то наступного дня я наздожену їх біля Полтави.
    Не знаю, поїду з ними далі чи ні, мабуть вони їдуть повільно, або зупиняються в кожному цікавому місці.

Коментарі закриті.