Новини з майстерні та об’ява

Рами до запікання

Рами до запікання

Всім привіт! Маю хороші новини. Нарешті остання серія фрейм сетів «Колумб-2013» практично закінчена. Готово все, окрім підложок на сидіння. У вівторок їду закупити  меблевий поролон та тканину, після чого на протязі кількох днів замовлення будуть відправлені. Також була затримка з матеріалами для самих сидінь, та з трубами для багажників. Тому на цей час в комплекти не входять бокові багажники. Вони будуть виготовлятися окремо, але в стислі терміни. Нажаль, я не обіцяю 100% виконання взятих зобов’язань. Більшість замовників отримають фреймсет, але пріоритет віддаю вітчизняним замовникам. Вибачайте.

Довелося корегувати і ціни, бо значно подорожчали матеріали. Але частину матеріалів для цієї серії я купив ще до падіння національної валюти, тому для чекаючи замовників ціни будуть нижчими. Конкретно повідомлю особисто.

Оновлений “магазин”: http://hpv.com.ua/2013/05/frame_c2013/

Рами до запікання

Рами до запікання

Термокамера

Термокамера

Деталі в термокамері

Деталі в термокамері

Компресор

Компресор

Автоємалі, грунтовка і розчинник

Автоемалі, грунтовка і розчинник

Первірка геометрії

Первірка геометрії

Перевірка геометрії (щоб колеса були в одну лінію)

Перевірка геометрії (щоб колеса були в одну лінію)

Деталі в термокамері

Деталі в термокамері

Рами, готові до зборки і відправлення

Рами, готові до зборки і відправлення

Тестова зборка перед пакуванням

Тестова зборка перед пакуванням

Сидіння для фреймсетів

Сидіння для фреймсетів

Сидіння для фреймсетів

Сидіння для фреймсетів

  Останні події значною мірою вибили мене зі звичайної колії, та змусили переглянути свої позиції і пріоритети. Довгий час я навіть не міг повернутися до справної роботи через пригніченій моральний стан, розчарування в друзях і тих, кого вважав однодумцями. Мабуть просто обманював себе. Але, як кажуть, друзі пізняються в біді, і я дуже радий, що наша спільнота оновлюється. Все буде так, як має бути.

  На майбутнє: іменні замовлення я не можу виконувати, поки працюю в форматі одного робітника на все про все. Тому буду виходити на зв’язок із тими, хто виявив бажання придбати фреймсет, по мірі фактичної готовності пропозицій, щоб більше не давати марних обіцянок. Мені правда соромно за те, що щось обіцяв і не виконав, але я не брав ні з кого гроші наперед саме через свою непевність. Прошу ставитися з розумінням.

Стосовно подальших публікацій: нажаль, відверті публікації з розкриттям світогляду та особистих міркувань почали використовуватися деякими користувачами і просто сторонніми людьми для морального шантажу на тлі політичної і суспільної ситуації в Україні. Замість того, щоб робити правильні, на мій погляд, висновки (наприклад головний з них, який я хотів донести – наше життя лише в наших руках і саме кожен особисто може змінити його, досягати мети своєю працею, а не звинувачувати когось у тому, що вам щось не вдається, або що життя несправедливе), замість цього деякі люди почали вважати, що знають мене краще за мене самого, і що вони мають право давати наполегливі поради не тільки технічного плану, але і вказівки що до особистого життя. З огляду на це я вимушений переглянути інформаційну політику моїх особистих блогів на сайті. Ми, разом з Ігорем Галаніним, як і раніше, хочемо зберігати і розвивати клубний сайт як комфортне та доброзичливе середовище для ентузіастів. Але, на мою думку, наш сайт відрізняється від схожих ресурсів саме наявністю певної філософії. Я пропоную кожному подумати над тим, що він чекає від цього сайту і від клубу. Можливо що хотів би принести, чим поділитися для спільної справи. Я не приховую свою підтримку саме національного Українського клубу. Цього вимагає час. Я думаю, що настала пора будувати щось щире, і я маю надію, що така ідея буде підтримана чесними людьми, і ми разом побудуємо українську HPV спільноту зі своєю філософією і мотивацією. Більш конкретні кроки буде змога обговорити на форумі, який вже скоро у нас з’явиться.

Слава Україні!

Тепер трохи про технологію. Я вирішив повернутися до фарбування автоемалями. Цей спосіб для мене зручніший в основному через віддаленість пунктів фарбування. Але, завдяки удосконаленню технології, вдалося отримати таку ж міцність покриття, як і у випадку порошкового фарбування. Це досягається завдяки термокамері з температурою 120 градусів. Після витримки деталей в камері фарба стає значно міцнішою. А, на відміну від порошкової, подряпини не викликають руйнації найближчих до пошкодження ділянок покриття. Тобто подряпина залишається тільки в конкретному місці, фарба не йде лускою. Нажаль, фарбування проходить на відкритому повітрі і не можливе при зимових температурах. Тому з’являється певний фарбувальний сезон.

 

20 коментарів до “Новини з майстерні та об’ява

  1. Алексей, доброй ночи! А есть вероятность того, что останутся “лишние” фреймсеты? Есть большое желание приобрести Ваш “Колумб.”

  2. Доброй ночи Алексей! Рад что всё получилось! Поздравляю!
    Лигерад буду брать обязательно, он мне уже снится 🙂
    Пора крутить педали и лететь над дорогой оставляя за собой пыль километров,
    навстречу новым впечатлениям,приключениям и встречам!

  3. Героям Слава!
    Це хороша новина, як бальзам на душу.
    Братство лігерадчиків нашої країни стає все потужнішим із кожною виготовленою вами партією фреймсетів. У нас у Вінниці є кілька лігерадчиків, і от з цієї партії планується ще як мінімум двоє.

  4. Отличная новость для нас – велофанов!
    Алексей, прошу позвонить мне тогда или сбросить СМС, то почта заспамлена! Надеюсь как то отправиться в поход, когда это военное безумие прекратится… Если ни этим, то следующим летом.

  5. А на это лето рассчитывать стоит? В Москве, к сожалению, фреймсет стоит в 4 раза дороже Вашего.

  6. Этим летом, скорее всего, нет. Случается много непредвиденного, к счастью хорошего, но требующего много внимания. Но я буду стараться делать больше и лучше.

  7. Алексей, спасибо за аппарат , техника – супер, не могу нарадоваться!

  8. Спасибо вам. Тут ведь не только моя заслуга. Правильно собрать и настроить лигерад, подобрать комплектующие – тоже может далеко не каждый (как оказалось). Так что тут моя заслуга только отчасти.

    Я заметил одну интересную вещь: когда едешь по городу один – многие смеются. Но когда мы едем с кем-то вдвоём, то народ уже не смеётся 🙂 Ну, а если вас трое то вообще народ будет думать, что отстал от моды 🙂

  9. В этих криках и смехе есть положительный момент, придурки выдают своё присутствие, и ты за 50 метров слышишь в какой они стороне, обычно даже не смотрю в их сторону, хорошо хоть ведут себя приличнее стаи псов, не пытаются догнать и укусить.
    Нормальных людей значительно больше, их реакция положительная, машут, поднимают большой палец в восхищении, фоткают, видео снимают…
    Рад что дела продвигаются, хоть сам уже 3 месяца катаюсь на Колумбе, спасибо большое! Три-четыре раза писал на почту вопрос когда и куда прислать вынос, но ответа не получил. Надеюсь я не причислен к врагам по неизвестным мне причинам?

  10. К врагам я никого не причислял. Просто есть люди, которые не могут держать своё мнение при себе, и тычут его даже тем, кто с ними явно не согласен. Тут есть пару человек забаненных, но это за оскорбления или провокационное поведение, а не по языковому или национальному признаку. Если эти люди извиняться, я думаю, что можно будет снять с них бан.

    По поводу крикунов – часто бывает смешанные крики. С одной стороны улицы восторженные возгласы, с другой – лошадиный хохот 🙂 Бывает ещё так, что кто-то сначала ржёт, а потом кричит “молодцы”! Ну и “Слава Украине” тоже иногда кричат вслед. Ещё пару раз меня приняли за беженца из Донецка. Клубный знак похож на герб промышленного города, а тут ещё и в паспорте написано,что я из Донецка. Уже два раза такое было.

  11. По поводу символики клуба, хотел бы флажок клубный на свой лигерад.

  12. Есть два флажка в наличии. Напишите мне на емаил (alex_g2002@ukr.net)

    Также обращаюсь к Андрею Ткачуку: пожалуйста, проверьте свой спам-фильтр, похоже что вы не поучаете мои ответы. Ваш фреймсет давно готов, упакован и ждёт реквизитов для отправки.

  13. Мені цікаво, коли у вас, Олексій, планується випуск руля Аватар і продаж його всім бажаючим? чи буде він підходити до цієї серії фрейместів, що вже була продана?

Коментарі закриті.